top of page
sanitair.png
headerbeets.png
sanitair

SANITAIR

Uw sanitaire leidingen en toestellen, daar rekent u op. 
Goed functionerende leidingen en betrouwbare toestellen verhogen uw dagelijks leefcomfort. Investeer één keer in de degelijke plaatsing van uw sanitaire installaties en vertrouw daarna jarenlang op perfect werkende toestellen.

WhatsApp Image 2020-11-04 at 20.54.59.jp
verwarming

VERWARMING

Heeft u nood aan een vakman die uw verwarmingsinstallatie in en rond Limburg komt installeren? Neem dan snel contact op met Beets Technieken. Christof is bedreven in het plaatsen van alle soorten verwarmingsinstallaties. Met meer dan 10 jaar in het vak is hij een ervaren rot met heel veel knowhow en expertise.

WhatsApp Image 2020-11-04 at 20.54.08.jp
renovatiewerken

RENOVATIEWERKEN

Je merkt al snel dat er bij renovatiewerken best wel veel zaken aan te pas komen, zoals het vinden van de juiste aannemer, soorten bouwmaterialen, allerlei regels, veiligheidsacpecten, bouwpremies, enz. Gelukkig helpt Beets technieken je als bouwcoördinator bij al deze aspecten. We zullen je helpen en adviseren. Met steeds als eindresultaat: een badkamer, keuken of kantoor waarin je je thuis voelt.

verbouwen.png

ZONNESYSTEMEN

zonnesystemen

Beets Technieken is gespecialiseerd in verschillende zonnesystemen. Als leverancier en installateur zorgen wij zelf voor de plaatsing, levering, aansluiting, keuring en bijhorende administratie van volledige zonne-energie systemen.

zonnepanelen-beets.png

AIRCO

airco

Te warm in de zomer? Laat Beets Technieken airconditioning installeren in jouw woning! Geschikt voor uw slaapkamer, woonkamer, bureau,... 

Airco’s maken komaf met het benauwde gevoel wanneer uw lichaam in de zomer te snel opwarmt. Met een airconditioning installatie zorgt u voor een beheersbare temperatuur en vochtigheid die het leven een stuk aangenamer maken.

WhatsApp Image 2020-11-04 at 20.37.08.jp
elektriciteit

ELEKTRICITEIT

Heeft u een vakkundige elektricien in Limburg en omstreken nodig? Beets Technieken is er voor al uw elektra werkzaamheden. Heeft u last van een elektrische storing of kortsluiting? Is uw meterkast toe aan vervanging? Of wilt u nieuwe elektra aanleggen? Christof Beets is uw betrouwbare partner. Onze specialisatie richt zich tot het repareren, onderhouden en aanleggen van elektra. We zijn eveneens erkend installateur van NIKO Home Control. 

WhatsApp Image 2020-11-04 at 20.53.33.jp

VENTILATIE

ventilatie

Ventilatie, een verplichting? Dat klopt! Anderzijds willen wij als ventilatie-installateur een optimaal ventilatiesysteem realiseren waar u jaren, zorgeloos, van kan genieten. Dit realiseren we door het aanbieden van kwalitatieve ventilatiesystemen, volledig op uw maat. We nemen de tijd om uw bezorgdheden te bespreken en uw persoonlijke behoeftes te analyseren om zo, in combinatie met de technische voorschriften en de vooropgestelde regelgeving, een goed binnenklimaat uit te werken waarbij uw gezondheid garant staat!

ventilatie-beets.png
bottom of page